test

Elektro4u > Services

Onze diensten

Plugs

Wij bieden een breed scala aan professionele elektrische installatie diensten, zodat we aan uw behoeften kunnen voldoen. We beloven u altijd vriendelijk en naar uw volledige tevredenheid te zullen helpen. Klik op de titel om naar die betreffende webpagina te gaan.

Elektrische installaties in woningen en bedrijfspanden dienen te voldoen aan de norm NEN-1010. Dit geldt zowel voor nieuwe installaties als wanneer een installatie uitgebreid wordt.  De inspectie, of dit nu een opleveringsinspectie NEN-1010  is, of een periodieke inspectie NEN-3140 bestaat uit een visuele component en uit metingen en beproevingen.

Wij weten hoe vervelend het plaatsen van een stopcontact of het aansluiten van verlichting kan zijn. Daarom staan onze elektriciens voor u klaar. Ook plaatsen wij groepenkasten, vervangen we bedrading en repareren we aardlekschakelaars géén wachtrij, geen keuzemenu en direct iemand aan de lijn met verstand van zaken.

pexels-photo-5691590
contact-banner-03

Je kan het je tegenwoordig haast niet voorstellen, een leven zonder stroom. Bij de meeste mensen breekt paniek uit als ze te maken hebben met een stroomstoring. Een stroomstoring of stroomuitval is een onbedoelde onderbreking in de voorziening van een  elektrische installatie. Onze elektriciens staan 24/7 voor u klaar bij een eventuele storing in uw installatie.